Мени
Вашата кошничка

Прибор за готвење

Иновативен модел за правење коцки мраз Држи до 120 коцки мраз со уникатен дизајн Внатрешниот дел од модлата служи за да ги обликува и замрзнува коцките од мраз. внатрешниот цилиндер ги чува истите.Служи за заштеда на простор во вашиот замрзнувач Ги задржува коцките свежи и без мирис заради силниот ..
199.00 ден.
Сет 6 парчиња Материјал: не'рѓосувачки челикПрактично за правење различни видови колачи ..
110.00 ден.
Сет 3 парчиња со различни големини во форма на рака Материјал: не'рѓосувачки челикПрактично за сечење колачи во различни големини..
85.00 ден.
Сет 3 парчиња со различни големини Материјал: не'рѓосувачки челикПрактично за сечење колачи во форма на нога ..
85.00 ден.
Сет 5 парчиња со различни големини во форма на sвезда Материјал: не'рѓосувачки челикПрактично за сечење колачи во форма на sвезди ..
65.00 ден.
Сет 5 парчиња со различни големини во форма на срцеМатеријал: не'рѓосувачки челикПрактично за сечење колачи во различни големини..
65.00 ден.
Сет 2 парчиња во форма на mickey mouse и кругМатеријал: не'рѓосувачки челикПрактично за сечење колачи во форма на mickey mouse и круг Може да се користи за пржење јајца ..
60.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 38 (4 Страни)