Мени
Вашата кошничка

Сталак за торта и колачи

Здела на спрат во нежно пастелни бои, декорирана со буфчиња и цветни компоненти кои на самата здела и даваат уникатен изглед...
650.00 ден.
Здела на три спрата во форма на срце, издекорирана со импровизирани нежни перли на ивицата од тањирот. Со модерен и автентичен изглед, погодна за сите прослави. Димензии: голем тањир 27 cм должина и 23,5 cм ширина, среден тањир 25 cм должина и 19,5 cм ширина и мал тањир 20 cм должина и 15,5 cм ширин..
510.00 ден.
Декоративна здела на три спрата, во форма на цвет во нежно розе боја. Димензии: 36 cм висина, прв спрат 25 cм дијаметар, втор спрат 20 cм дијаметар и трет спрат 15 cм дијаметар. Истиот има гравиран дизајн. Уникатниот модел ќе ги разубави вашите маси...
470.00 ден.
Декоративна здела на три спрата, во форма на цвет во минт боја. Димензии: 36 cм висина, прв спрат 25 cм дијаметар, втор спрат 20 cм дијаметар и трет спрат 15 cм дијаметар. Истиот има гравиран дизајн. Уникатниот модел ќе ги разубави вашите маси..
470.00 ден.
Сталак за Колачи Проѕирен 8803
Најпродавано
Pjatë e ëmbëlsirave të qelqit me formë unike. Mund të përdoret për të shërbyer lloje të ndryshme të ëmbëlsirave...
365.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 Страни)