Мени
Вашата кошничка

Здели

ГРАВИРАНА КЕРАМИЧНА ЗДЕЛА 11 CM 11774 ГРАВИРАНА КЕРАМИЧНА ЗДЕЛА 11 CM 11774
Најпродавано
Гравирана керамичка здела во форма на коцка. Гравираните детали дават елегантен изглед. Може да се користи за сервирање на грицки. Длабока е 5 cm. ...
55.00 ден.
 Гравирана керамичка чинија во форма на коцка. Гравираните детали дават елегантен изглед. Може да се користи за сервирање на грицки, мезе, овошје. Длабочина на зделата е 16 cm...
109.00 ден.
Здела Керамика 8770
Најпродавано
Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Димензии: 6 цм висина и 5,5 цм дијаметар...
29.00 ден.
Здела Керамика Коцка 8771
Најпродавано
Здела во форма на коцка, изработена од керамика во бела боја. ..
35.00 ден.
Керамичка декоративна здела со форма на срце,во крем боја наменета за грицки. Димензии: 10 цм дијаметар и 3,5 цм висина..
45.00 ден.
кермаичка чинија на спрат која има метален  држач  на  што се ставени чиниите. Може да се користи за сервирање на помфрит со тоа што помалата чинија може да се користи за сосови. ..
320.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 20 (2 Страни)