Мени
Вашата кошничка

Термоси

Бел термос изработен од тврда пластика, декориран со нежни бои за деца, практичен за секојдневна употреба.  Има капацитет од 350 мл...
270.00 ден.
Стаклен декориран термос со метален капак, практичен за секојдневна употреба...
70.00 ден.
Стаклен термос во форма на шише со платнена футрола со сребрен капак, практичен за секојдневна употреба. ..
210.00 ден.
Стаклен Термос со златен капак и платнена футрола,  декориран со изрази "hang on to your dreams" во бела, сина и зелена боја која што и дава модерен изглед, практичен за секојдневна употреба...
140.00 ден.
Термос Concord Сино е изработена од пластика, во форма на бокал. Лесно може да се исчисти и практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 500 мл...
560.00 ден.
Tермос зелена боја изработен од тврда пластика, практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 500 мл...
450.00 ден.
Бренд: Bosch
Термос во зелена боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Термос во розева боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Термос во сина боја декориран со зборови " Marci beacoup", внатрешниот дел на термосот е стаклен покриван со тврда пластика. Има капацитет од 250 мл. ..
210.00 ден.
Tермос зелена боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 250 мл...
440.00 ден.
Tермос зелена боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 мл...
480.00 ден.
Tермос лиљакова боја изработен од пластика, се состои од пластичен капак која што е филџан што може да се користи за пиење. Тоа го прави практичен за секојдневна употреба. Пијалаците ги чува долго време топли. Има капацитет од 750 мл...
480.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 28 (3 Страни)