Мени
Вашата кошничка

Тегли и останато

Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на зелена боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на лила боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на лила боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на розева боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на розева боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на сина боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Сет 1/3 стаклени тегли со дизајн на сина боја. Можат да се користат за ставање на различни видови пасти и зачини.Се состои од 3 тегли со различни големини: 800 ml, 600 ml, 300 ml...
250.00 ден.
Тегла од стакло на зелена боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
170.00 ден.
Тегла од стакло на сина боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти...
170.00 ден.
Тегла од стакло на крем боја.Капацитет до 300 мл.Може да се користи за ставење на различни зачини и пасти..
170.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 25 (3 Страни)