Мени
Вашата кошничка

Стаклени Здели

Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
110.00 ден.
Стаклена здела наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
140.00 ден.
Стаклена здела со капак наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
140.00 ден.
Стаклена здела наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
260.00 ден.
Стаклена здела со капак наменета за сервирање лимон. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
85.00 ден.
Стаклена здела патисерие наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
210.00 ден.
Стаклена здела патисерие со капак наменето за сервирање чоколади или, според најновите трендови, различни видови macaroons и слично. Уникатната форма и дава модерен изглед и придружено со убави шољи за кафе сигурно ќе го разубави вашиот простор. ..
270.00 ден.
Стаклена здела со капак 11933 Стаклена здела со капак 11933
Најпродавано
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
380.00 ден.
Стаклена здела со капак 11934 Стаклена здела со капак 11934
Најпродавано
Стаклена здела со капак наменета за сервирање. Малите детали низ изработката и даваат уникатен изглед  што сигурно ќе ги разубави вашите маси...
360.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 13 (2 Страни)