Мени
Вашата кошничка

Детски сетови

Љонче за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на ем..
580.00 ден.
 Сет за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за готвење,чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи струк..
1,335.00 ден.
 Сет за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за готвење,чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи струк..
1,335.00 ден.
 Тањир за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац. Може да се користи за чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата..
415.00 ден.
 Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна. Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна. Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на ..
399.00 ден.
 Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна.Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна.Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на ем..
550.00 ден.
Тенџере за деца со емајлиран материјал од српско производство на брендот Металац.Може да се користи за чување и за сервирање храна.Емајлирани прибори се едни од најздравите за контактот со храна.Потребно е помалку маснотии од подготовката во други метални садови, бидејќи структурата на емајлот ..
550.00 ден.
Прикажани 1 до 7 од 7 (1 Страни)