Мени
Вашата кошничка

Чајници

Стаклен чајник комбиниран со метал. Внатре има проcтор каде што се става екстрактот од чај и се полни со топла вода...
378.00 ден. 420.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Чајник во бела боја декориран со ружички во нежни бои, со уникатна изработка на керамиката. Наменет само за претходно подготвен чај. Димензии: 13 cm висина и 14,5 cm дијаметар...
252.00 ден. 280.00 ден.
Чајник во бела боја декориран со ружички во нежни бои, со уникатна изработка на керамиката. Наменет само за претходно подготвен чај. Димензии: 13 cm висина и 14,5 cm дијаметар...
252.00 ден. 280.00 ден.
Чајник во бела боја декориран со ружички во црна боја, со уникатна изработка на керамиката. Наменет само за претходно подготвен чај. Димензии: 8,5 cm висина и 16 cm дијаметар...
153.00 ден. 170.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Материјал: ЕмајлНелизгачки рачки Производство: Турско ..
1,620.00 ден. 1,800.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 Страни)