Мени
Вашата кошничка

Тави за пржење

Голема тава со димензии 24 cм дијаметар и висина 5 cм од Словенско производство..
400.00 ден.
Гранитна тава во црвена боја со димензии 24 cм дијаметар и 4 cм висина. Брзо загревачка,со 50% заштеда на електрична енергија. PFOA free. Лесна за употреба со мека рачка. Лесна за чистење и одржување...
650.00 ден.
Квалитетен прибор за готвење со нелеплива тефлонска обвивка. Се користи за подготовка на храна на ниски и средни температури со минимална употреба на масти и масла. Лесно е да се чисти и одржува, а може да се мие и во машина за миење садови...
860.00 ден.
Идукциска,покриена со нелеплив слој. Димензии 26 cм ширина. PFOA free. Се препорачува да не оштетува горниот слој. Лесна за миење и одржување...
540.00 ден.
Еко керамичка тава од српско производство на брендот Металац со димензии 25 см дијаметар, 3,5 см висина.Алуминиумски сад покриен со нелеплива керамика.Идеално решение за здраво готвење,економично и едноставна за користење.На самата рачка е поставен индикатор за топлина,кој ви сигнлизира кога е пости..
760.00 ден.
Еко керамичка тава од српско производство на брендот Металац со димензии 28 см дијаметар, 4,5 см висина. Алуминиумски сад покриен со нелеплива керамика. Идеално решение за здраво готвење,економично и едноставна за користење. На самата рачка е поставен индикатор за топлина,кој ви сигнлизира кога е по..
1,030.00 ден.
Премиум гранитна тава со димензии 24 cм дијаметар и висина 5 cм. Индукциска,поставена со нелеплив слој,PFOA,LEAD free. Mоже да се употребува на сите видови на шпорети. Лесна за одржување и чистење. Може да се мие во машина за садови...
830.00 ден.
Премиум гранитна тава со димензии 28 cм дијаметар и висина 5,5 cм. Индукциска,поставена со нелеплив слој,PFOA,LEAD free. Mоже да се употребува на сите видови на шпорети. Лесна за одржување и чистење. Може да се мие во машина за садови..
1,100.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
690.00 ден.
Бренд: Papilla
Материјал: %99.5 pure aluminiumНелеплив Oтпорно на гребењеБезбедно за миење во машина за садовиSafe & Eco friendlyПроизводство: Турција/Papilla ..
830.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 37 (4 Страни)