Мени
Вашата кошничка

Тава за печење

Бренд: Pyrex
Округла керамичка здела за печење (2л) од француско производсто на брендот Pyrex. Зделата може да се користи како сад за печење или сервирање.Направена е од природна високо квалитетна керамика. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се ко..
530.00 ден.
Бренд: Pyrex
Округла керамичка здела за печење (2л) од француско производсто на брендот Pyrex. Зделата може да се користи како сад за печење или сервирање.Направена е од природна високо квалитетна керамика. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се ко..
399.00 ден.
Бренд: Pyrex
Округла керамичка здела за печење (2л) од француско производсто на брендот Pyrex. Зделата може да се користи како сад за печење или сервирање.Направена е од природна високо квалитетна керамика. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се ко..
399.00 ден.
Бренд: Pyrex
Округла керамичка здела за печење (2л) од француско производсто на брендот Pyrex. Зделата може да се користи како сад за печење или сервирање.Направена е од природна високо квалитетна керамика. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се ко..
530.00 ден.
Керамична тава наменета за печење. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се користи и во микро печка.  Заради модерниот дизајн на тавата истата може да се користи за сервирање на вашите главни јадења, со што ќе се разубава..
169.00 ден.
Керамична тава наменета за печење. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се користи и во микро печка.  Заради модерниот дизајн на тавата истата може да се користи за сервирање на вашите главни јадења, со што ќе се разубава..
169.00 ден.
Керамична тава на црвена боја наменета за печење. Погодна за користење во рерна, за складирање во фрижидер,може да се пере во машина за садови,може да се користи и во микро печка.  Заради модерниот дизајн на тавата истата може да се користи за сервирање на вашите главни јадења, со што..
335.00 ден.
Метален нелеплив сад за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за торти од производсто на брендот Pyrex. Димензии 34 cm дијаметар, 7 cm висина 0.4 mm дно.Направен од високо квалитетен карбон челик,што е многу долготраен и издржлив матерјал,во кој температурата се загрева поеднак..
890.00 ден.
Метален нелеплив сад за печење со можност за одвојување на надворешниот дел погоден за торти од производсто на брендот Pyrex. Димензии 28 cm дијаметар.Матерјал од карбон челик,покриен со нелеплив слој,нелизгави рачки.Може да се користи до 230°C .Може да се мие во машина за садови...
470.00 ден.
Калап за печење мафини,нелеплив ,со димензии 36x27, висина 4 cм. За 24 парчиња...
350.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 24 (2 Страни)