Мени
Вашата кошничка

Чинии

Подметач за чаша изработен од гранитен материјал на темно сива боја со кристален ефект. Модерен и унактен модел кој ќе ги разубави вашите маси...
58.50 ден. 65.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 2 cm Ø 27 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
72.00 ден. 80.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,7 cm 28Х20 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
162.00 ден. 180.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 3,6 cm Ø 22,5 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
72.00 ден. 80.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,7 cm 21Х16 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
99.00 ден. 110.00 ден.
Бренд: Bormioli Rocco
h 1,9 cm Ø 20 cmOpal GlassОтпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
72.00 ден. 80.00 ден.
LUMINARC EVERYDAY ГОЛЕМА ЧИНИЈА 24 CM LUMINARC EVERYDAY ГОЛЕМА ЧИНИЈА 24 CM
НОВО -10 %
Бренд: Luminarc
 Ø 24 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
49.50 ден. 55.00 ден.
LUMINARC EVERYDAY ЧИНИЈА ЗА ДЕСЕРТ 19 CM LUMINARC EVERYDAY ЧИНИЈА ЗА ДЕСЕРТ 19 CM
НОВО -10 %
Бренд: Luminarc
 Ø 19 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
44.10 ден. 49.00 ден.
LUMINARC EVERYDAY ЧИНИЈА ЗА СУПА 22 CM LUMINARC EVERYDAY ЧИНИЈА ЗА СУПА 22 CM
НОВО -10 %
Бренд: Luminarc
 Ø 22 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
49.50 ден. 55.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
153.00 ден. 170.00 ден.
LUMINARC ЧИНИЈА ЗА ПАСТА Ø 28,5 CM -Б LUMINARC ЧИНИЈА ЗА ПАСТА Ø 28,5 CM -Б
НОВО -10 %
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
153.00 ден. 170.00 ден.
Бренд: Luminarc
Ø 32 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
153.00 ден. 170.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 42 (4 Страни)