Мени
Вашата кошничка

Сервиси

Сет за ручавање декориран со црвена линија за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање декориран со црвена линија за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање декориран со зелени и црвени линии за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (25 cm)длабок тањир (22 cm)тањир за десерт (19 cm)..
1,910.00 ден.
Сет за ручавање  6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 30 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (25 cm)длабок тањир (21 cm)тањир за десерт (19 cm)Тацна (14 cm)Шоља за кафе (8cmx9cmx9cm)..
2,990.00 ден.
Сервис за ручање со сребрени детали изработен од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 86 парчиња за 12 особи...
18,240.00 ден.
Сет за ручавање декориран со црвено цвеќе за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 18 парчиња кои се: плиток тањир за главно јадење (24 cm)длабок тањир (20 cm)тањир за десерт (19 cm)..
2,200.00 ден.
Сет за ручавање декориран со мали цвеќиња за 6 особи. Сетот е изработен од керамика. Сетот има 24 парчиња кои се:  плиток тањир за главно јадење (27 cm)длабок тањир (14x16 cm)тањир за десерт (20 cm)длабок тањир кој истотака  може да се користи за супа (27 cm)..
4,500.00 ден.
Бренд: Bosch
Сет чинии изработени од квалитетен порцелан на познатиот бренд Schafer. Вклучува 24 парчиња, 4 различни видови на чинии, за 6 особи...
5,400.00 ден.
Прикажани 1 до 9 од 9 (1 Страни)