Мени
Вашата кошничка

Сет за кафе

 Сет 1/4 Шољи за Кафе се состои од 4 шољи за кафе и еден држач каде што можат да се стават шољите една врз друга. Висина на држачот изнесува 25 cm. Овој сет е практичен за секојдневна употреба, шољите заедно со држачот можат да се ставаат на отворено место во вашата кујна без одземање на многу ..
280.00 ден.
Керамички сет кој се состои од послужавник со четири чаши и чајник на бела боја со детали на златна боја. Секоја чаша и чајникот имаат уникатен натпис "enjoy everyday surprises" на златна боја.Димензии:Послужавник - 31,5х20Чаша - 220 млЧајник 660 мл..
1,700.00 ден.
Керамички сет кој се состои од послужавник со четири чаши и чајник на розева боја со детали на златна боја. Секоја чаша и чајникот имаат уникатен натпис "enjoy everyday surprises" на златна боја.Димензии:Послужавник - 31,5х20Чаша - 220 млЧајник 660 мл..
1,700.00 ден.
 Сет 1/4 Шољи за Кафе се состои од 4 шољи за кафе и еден држач каде што можат да се стават шољите една врз друга. Висина на држачот изнесува 20 cm. Овој сет е практичен за секојдневна употреба, шољите заедно со држачот можат да се ставаат на отворено место во вашата кујна без одземање на многу ..
250.00 ден.
 Сет 1/4 Шољи за Кафе се состои од 4 шољи за кафе и еден држач каде што можат да се стават шољите една врз друга. Висина на држачот изнесува 20 cm. Секој филџан има различен дизајн. Овој сет е практичен за секојдневна употреба, шољите заедно со држачот можат да се ставаат на отворено место во в..
250.00 ден.
 Сет 1/4 Шољи за Кафе се состои од 4 шољи за кафе и еден држач каде што можат да се стават шољите една врз друга. Висина на држачот изнесува 20 cm. Овој сет е практичен за секојдневна употреба, шољите заедно со држачот можат да се ставаат на отворено место во вашата кујна без одземање на многу ..
250.00 ден.
Керамички сет кој се состои од послужавник четири чаши и чајник со капак на розева боја. Секоја чаша има свој уникатен натпис: My cup, My love, Good life, Sweet time, и чајник со натпис Happy Life.Димензии:Послужавник - 31,5х20Чаша - 220 млЧајник 660 мл..
1,700.00 ден.
Сет дрвен послужавник со четири чаши и чајник на светла портокалова боја со детали на златна боја. Димензии:Послужавник - 31,5х20Чаша - 220 млЧајник 660 мл..
1,700.00 ден.
Сет за кафе 16 парчиња што содржи:6 шољи6 тацни1 Чајник+Капак1 Здела за шеќер+КапакМатериал: Порцелан..
2,200.00 ден.
Керамички шољи за кафе со мермерен дизајн на крем и црна боја.Сетот се состои од шест шољи и шест тацни.ДимензиФилџан-200 млh  6 cmØ 6,5 cmТацна-Ø 13,5 cm..
1,500.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 14 (2 Страни)