Мени
Вашата кошничка

Производи од Дрвo

Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
110.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
210.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
370.00 ден.
Дрвена даска за сецкање која поседува и пластична фиока за секоја намена. ..
900.00 ден.
Дрвена даска која што може да се користи за сервирање или сечење леб. ..
175.00 ден.
Дрвена даска која што може да се користи за сервирање или сечење леб. ..
370.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и различни видови мезе. ..
350.00 ден.
Дрвена даска со празнини кои што може да се користат за сервирање сирење, грицки и други видови мезе. Практичен за секојдневна употреба.  ..
370.00 ден.
Дрвена даска со празнини кои што може да се користат за сервирање сирење, грицки и други видови мезе. Практичен за секојдневна употреба.  ..
370.00 ден.
Дрвена Даска која може да се користи за сервирање сирење, грицки и други видови мезе.  Даската се состои од еден дел со четири ножеви за сирење , истото се става на даската со помош на магнет што се наоѓа под делот. Практичен за секојдневна употреба. ..
670.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
550.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
740.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
810.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма и може да се ротира...
250.00 ден.
Дрвена даска за сервирање во форма на срце. Може да се користи за сервирање грицки или за појадок. Практичен за секојдневна употреба. ..
110.00 ден.
Дрвена даска која може да се користи за сервирање пица, сирење и др. Има округла форма...
230.00 ден.
Прикажани 1 до 19 од 19 (1 Страни)